Orkdalsregionen, Norges mest spennende region

Bli kjent med noen av de flotte menneskene som lever livet sitt i Orkdalsregionen. Vår region inneholder industri i verdensklasse, vi er et internasjonalt tyngdepunkt i produksjon av atlantisk laks, vi har Norges største tetthet av melkeroboter, besøk av turister fra hele verden; og vi har veldig fornøyde innbyggere! Alt dette og mye mer pakket inn i vakker natur fra høye fjell til dype fjorder finner du i Orkdalsregionen, Norges mest næringsvennlige region!

Møt mennesker som bor og arbeider i Orkdalsregionen


Her blir du kjent med Geir Strand fra Frøya som jobber i transportbransjen.

Det gode liv i Orkdalsregionen

Møt Asgeir Handberg fra Agdenes, som sammen med broren har etablert sine egne arbeidsplasser som yrkesfiskere i Trondheimsfjorden.

Møt menneskene på Kårøy Fjellgård i Hemne

På Kårøy Fjellgård lever Lillian Kårøy og familien hennes det gode liv. I Hemne som er en del av Orkdalsregionen har du muligheter til å finne akkurat din drømmeplass.

 

Det gode liv i Orkdalsregionen

Møt Helena Bjaaland som er sveiseingeniør i TecnhipFMC på Orkanger Spoolbase.

 

Søk sykepleierutdanning i Orkdalsregionen

I samarbeid med NTNU så tilbyr Orkdalsregionen desentralisert sykepleierutdanning på tre steder. Studiestedene er Fillan, Kyrksæterøra og Løkken. Hus søknadsfrist 15. april på samordnaopptak. no. Søkndsfrist 1. april hvis du søker med realkompetanse eller skal ha spesiell vurdering! Les mer her: https://orkdalsregionen.no/sykepleie/

Til toppen